14. března 2014

Terárium Praha - tip na víkendový den

Hezký den všem,

počasí se nám začíná zlepšovat a zlepšovat a já mám pro Vás tip na jedno (klidně i deštivé) víkendové odpoledne/dopoledne.


S přítelem jsme totiž dostali doporučení na návštěvu Terária Praha, které nám dala má sestra a musím říct, že to tam bylo super!

Vstupné jsme platili 80,- jako studenti (nechtěli po nás studentské průkazy) a byli jsme tam kolem 2 hodin. Nejdříve jsme tam chtěli jet autem, ale nemile nás překvapila kolona, tak jsme zaparkovali a raději jeli pražskou MHD (zastávka Škola Dubeč).

Hned při vstupu nás přivítala milá obsluha, u které jsme zakoupili lístky a šli se kochat (a fotit :D).


Terárium Praha chová opravdu rozmanité tvory, můžete zde vidět hady,

 krokodýly,
 ještěrky,
 varany,
 želvy,


pásovce, pavouky, šneky, surikaty a jejich rozkošná mláďata narozená 17.2.
A v neposlední řadě zde můžete vidět úžasného malého lvíčka, který tam běhá po chodbách a se kterým si můžete hrát, hladit ho a fotit se s ním úplně zadarmo! Ale pospěšte, prý se brzo odstěhuje a bude dělat radost někde jinde. :)
My jsme měli docela smůlu v tom, že jsme v Teráriu byli v sobotu odpoledne, kdy tam bylo dost lidí a tak jsme se k lvíčkovi moc nedostali. A když u něj zrovna nikdo nebyl, tak spinkal. :) Pokud tedy chcete navštívit Terárium především kvůli lvíčkovi, doporučuji za ním zajít v pracovní den nebo o víkendu dopoledne.

Snad jsem Vás inspirovala k menšímu výletu a potěšila fotkami a videem. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat