16. prosince 2013

Registrace na Ebay/Paypal

Dnešní článek bude o registrování na Ebay a Paypal. Na různých fórech se dočítám, že většina lidí neví, jak na to, nebo se bojí, aby něco neudělali špatně. Proto jsem se rozhodla Vám ukázat, jak se na tyto dva servery můžete zaregistrovat.

Je to jednoduché, kdo zvládá alespoň základy angličtiny, neměl by s tím mít problémy. Registrace na Ebay i Paypal je zcela zdarma. Nejdříve začneme registrací na Ebay, která je jednodušší.

Registrace EBAY

Na webové stránce www.ebay.com naleznete v levém horním rohu dvě tlačítka, s jejichž pomocí se dostanete buď na přihlášení nebo registraci.
Po kliknutí "register" budete muset vyplnit Vaše údaje a poté Vám přijde na uvedený e-mail zpráva, že jste se registrovali. Tento e-mail můžete ignorovat, nemusíte klikat na žádný potvrzující e-mail. Doporučuji ale zkontrolovat, jestli Vám přišel, pokud ne, zadali jste údaje špatně.
Pokud se budete chtít přihlásit, klikněte na hlavní stránce na "Sign in" a vyplňte Váš e-mail a heslo.

Registrace PAYPAL

Na webové stránce www.paypal.com jsou v pravém horním rohu dvě tlačítka, jedno na přihlášení, druhé na zaregistrování.
Po kliknutí na "Sign up" budete muset vyplnit zemi, jazyk a zvolit si typ účtu.
 Po kliknutí na "Get Started" se Vám ukáže stránka, ve které vyplníte všechny Vaše údaje (e-mail, heslo, jméno, příjmení, adresa, město, země, telefonní číslo) a ve které musíte zaškrtnout, že souhlasíte s podmínkami provozování Paypal účtu. Poté stačí kliknout na "Agree and Create Account".
 Dalším krokem je opsání kódu z obrázku a kliknutí na "Continue".
Posledním krokem je vybrání způsobu, jakým chcete platit. Máte na výběr dvě možnosti, buď si přes příkaz k úhradě zašlete z Vašeho bankovního účtu peníze na Paypal účet, nebo si propojíte kreditní kartu s Paypal účtem a rovnou se Vám nákupy budou strhávat z bankovního účtu.

Pokud si nebudete jistí, jak si placení přes Paypal zprovoznit, určitě Vám pomůže oficiální český návod.
Teď něco k mým zkušenostem. Já používám první metodu, protože kdyby se mi to strhávalo z účtu automaticky, utratila bych mnohem víc. :D Takhle si každý měsíc pošlu určitou částku a pouze tu utratím, nic víc. :) Ale záleží na každém z Vás, třeba Vám bude vyhovovat metoda druhá.

Doufám tedy, že jsem Vám alespoň trošku pomohla. :) 
Vaše




Žádné komentáře:

Okomentovat